Discover how you can Innovate Better

  • Keynote speeches by industry AI and 5G heavyweights and TSMC CEO
  • Latest update on TSMC’s 5nm, 7nm, RF, 3D IC, advanced packaging, and more
  • Solutions for Mobile, HPC, Automotive, and IoT platforms.
  • Meet with TSMC Ecosystem Partners
REGISTER NOW VIEW AGENDA 2018 HIGHLIGHTS

Join the Premier Semiconductor Conference

Join the 25th annual TSMC Technology Symposium and get first-hand updates on TSMC's advanced and specialty technologies, advanced packaging capabilities and future development plans!

Dr. Mark Liu is currently Chairman at TSMC. Prior to assuming this post, he was President and Co-CEO from November 2013 to June 2018 and Co-Chief Operating Officer from March 2012 to November 2013. Before that, he was Senior Vice President of Operations from 2009 to 2012. From 2006 to 2009, he was a Senior Vice President responsible for the Advanced Technology Business at TSMC. He served in a number of executive positions at TSMC Fabs and the Operations organization from 2000 to 2006, and from 1999 to 2000, he was President of Worldwide Semiconductor Manufacturing Corp.

Mark Liu received B.S. degree in electrical engineering from National Taiwan University. He received M.S. and Ph.D. degrees in electrical engineering and computer science from University of California, Berkeley.

Dr. Mark Liu is currently Chairman at TSMC. Prior to assuming this post, he was President and Co-CEO from November 2013 to June 2018 and Co-Chief Operating Officer from March 2012 to November 2013. Before that, he was Senior Vice President of Operations from 2009 to 2012. From 2006 to 2009, he was a Senior Vice President responsible for the Advanced Technology Business at TSMC. He served in a number of executive positions at TSMC Fabs and the Operations organization from 2000 to 2006, and from 1999 to 2000, he was President of Worldwide Semiconductor Manufacturing Corp.

Mark Liu received B.S. degree in electrical engineering from National Taiwan University. He received M.S. and Ph.D. degrees in electrical engineering and computer science from University of California, Berkeley.

Dr. Mark Liu is currently Chairman at TSMC. Prior to assuming this post, he was President and Co-CEO from November 2013 to June 2018 and Co-Chief Operating Officer from March 2012 to November 2013. Before that, he was Senior Vice President of Operations from 2009 to 2012. From 2006 to 2009, he was a Senior Vice President responsible for the Advanced Technology Business at TSMC. He served in a number of executive positions at TSMC Fabs and the Operations organization from 2000 to 2006, and from 1999 to 2000, he was President of Worldwide Semiconductor Manufacturing Corp.

Mark Liu received B.S. degree in electrical engineering from National Taiwan University. He received M.S. and Ph.D. degrees in electrical engineering and computer science from University of California, Berkeley.

Featured Speakers

Dr. C.C. Wei
Chief Executive Officer and Vice Chairman
Dr. Y.J. Mii
Senior Vice President, Research & Development / Technology Development
Dr. Kevin Zhang
Vice President, Business Development
Dr. Cliff Hou
Vice President, Research & Development / Technology Development
J.K. Wang
Senior Vice President, Operations / Fab Operations

Agenda

Santa Clara, CA

April 23 (Tuesday)
08:30 – 9:30 (60 min) Registration & Partner Pavilion
9:30 – 9:40 (10 min) Welcome & Opening
9:40 – 10:20 (40 min) Industry Overview and Corporate Updates - Two Successful Customer Stories
10:20 – 10:40 (20 min) Advanced Technology Leadership
10:40 – 11:00 (20 min) Specialty Technology Leadership
11:00 – 11:20 (20 min) Coffee Break & Ecosystem Pavilion
11:20 – 11:40 (20 min) Design Solution and Enablement
11:40 – 12:10 (30 min) Manufacturing Excellence
12:10 – 13:10 (60 min) Lunch
13:10 – 13:55 (45 min) Mobile & HPC Technology Platforms
13:55 – 14:25 (30 min) Advanced RF and Analog Technology
14:25 – 15:10 (45 min) Advanced Packaging Technology
15:10 – 15:30 (20 min) Coffee Break & Ecosystem Pavilion
15:30 – 16:15 (45 min) Automotive Technology Platform
16:15 – 17:00 (45 min) IoT Technology Platform
17:00 – 18:00 (60 min) Networking Reception

Boston, MA

May 1 (Wednesday)
08:30 – 9:30 (60 min) Registration & Partner Pavilion
9:30 – 9:40 (10 min) Welcome & Opening
9:40 – 10:00 (20 min) Industry Overview and Corporate Updates
10:00 – 10:40 (40 min) Technology Leadership
10:40 – 11:10 (30 min) Coffee Break & Ecosystem Pavilion
11:10 – 11:30 (20 min) Design Solution and Enablement
11:30 – 12:00 (30 min) Manufacturing Excellence
12:00 – 13:00 (60 min) Lunch
13:00 – 13:45 (45 min) Mobile & HPC Technology Platforms
13:45 – 14:15 (30 min) Advanced RF and Analog Technology
14:15 – 15:00 (45 min) Advanced Packaging Technology
15:00 – 15:30 (30 min) Coffee Break & Ecosystem Pavilion
15:30 – 16:15 (45 min) Automotive Technology Platform
16:15 – 17:00 (45 min) IoT Technology Platform
17:00 – 18:00 (60 min) Networking Reception

Austin, TX

May 8 (Wednesday)
08:30 – 9:30 (60 min) Registration & Partner Pavilion
9:30 – 9:40 (10 min) Welcome & Opening
9:40 – 10:00 (20 min) Industry Overview and Corporate Updates
10:00 – 10:40 (40 min) Technology Leadership
10:40 – 11:10 (30 min) Coffee Break & Ecosystem Pavilion
11:10 – 11:30 (20 min) Design Solution and Enablement
11:30 – 12:00 (30 min) Manufacturing Excellence
12:00 – 13:00 (60 min) Lunch
13:00 – 13:45 (45 min) Mobile & HPC Technology Platforms
13:45 – 14:15 (30 min) Advanced RF and Analog Technology
14:15 – 15:00 (45 min) Advanced Packaging Technology
15:00 – 15:30 (30 min) Coffee Break & Ecosystem Pavilion
15:30 – 16:15 (45 min) Automotive Technology Platform
16:15 – 17:00 (45 min) IoT Technology Platform
17:00 – 18:00 (60 min) Networking Reception

SPONSORS

PLATINUM

GOLD

ARE YOU READY?